SİTEYE EKLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ RESİM,YAZI,HABER VS. BENZER İSTEKLERİNİZ İÇİN

djpesimist44@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
Google

23 Ağustos 2007 Perşembe

İlk HipHop Konulu Tv Kanalı

Yeni yayın dönemi için gerçekleştirdiği ataklarla dikkatleri üzerine çeken TV 41 televizyonu ulusal yayına geçmesi ile birlikte prodüksiyon anlamında yaptığı revizyonlarlada dikkat çekiyor.Genç ve dinamik bir ekibe sahip olan televizyon kanalı yeni yayın döneminde Türkiye ' nin ilk Hiphop & Rap konseptli programını izleyiciler ile buluşturacak.

Konsept danışmanlığını eski DREAM TV yönetmenlerinde Yaren Aygen Demir ´ in yaptığı program , yükselen hiphop müziğin yükselen sesi Özgür B. tarafından hazırlanıp , sunulacak . Ayrıca proğramın grafi tasarımları Serhat GÜÇER tarafından yapılmaktadır.

Röportajlar
Albüm Haberleri
Türkçe Rap Video
World Rap Video
Break Dance
Graffiti
Modifiye
Sponsor Destekli Yarışmalar
Sokak Röportajları
Online
Alışveriş


Neden '' Hip Dedik , Hop Dedik ! ''

Eğlence ve Hiphop müziği iç içe getiren bir program '' Hip Dedik , Hop Dedik ! '' hip dedik kısmı eğlenceyi ; hop dedik ! kısmı ise tavrı olan bir müziğin sembolünü dile getirmektedir.Sonuçta ortaya HİPHOP çıkmıştır : ) Programın en önemli özelliklerinden biri konsept konusunda tabuları olmamasıdır.Neyin nerde nasıl olacağını yapımcı dahil hiç kimse kestiremez : )

Malzeme toplama zamanıdır ?

Kendinizi tanıtmak mı istiyorsunuz ? İyi bir dansçı , iyi bir writer misiniz ? Yollayın çalışmalarınızı yayınlayalım.Yada amatör videonuzu hiç bir TV kanalında yayınlayamıyormusunuz ? Yollayın yayınlayım.Yahut gelin baştan çekelim , ne dersiniz ? Programın en büyük amaçlarından birinin bizlerin sesini duyurabilmesini sağlamak olduğunu unutmayalım.Utanmayalım , sıkılmayalım : ) Bu program sizin için yayınlanıyor.

Ne zaman başlıyoruz ?

Yeni yayın dönemi 18 Eylül ' de start alıyor. 18 Eylül ' den itibaren yayındayız : ) bu nedenle paylaşımcı arkadaşların en geç 20 Ağustos ' a kadar bize dönmeleri gerekiyor.

Nerelerden nasıl izlenecez ?

Halen çalışmalar devam ediyor İkinci '' Hip Dedik , Hop Dedik ! '' bülteninde detaylı olarak yayınlayacağız.

İlginize teşekkürler !

göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyoruz.Bizlerle paylaşmak istediğiniz herşeyi 20 Ağustos ' a kadar info@hipdedikhopdedik.com internet adresinden ulaştirabilirsiniz ( attach ) olmayıp linklenirse daha makbule geçer : ) yakın zamanda tüm ayrıntılar tüm ulaşım mailleri , tüm aktiviteler , kısacası herşe ama herşey detaylı olarak duyurulacaktır.İyi günler...

Hiç yorum yok: