SİTEYE EKLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ RESİM,YAZI,HABER VS. BENZER İSTEKLERİNİZ İÇİN

djpesimist44@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
Google

23 Ağustos 2007 Perşembe

Graffiti Sanatçısı Owen Phillips Eastpak için İstanbul'a Geliyor

Sokak modası tüm dünyada özellikle gençler arasında çok ilgi görüyor ve yayılıyor. Farklı olmak, kalabalıklardan sıyrılmak isteyenler; giyinişleri, saç, ayakkabı, çanta ve aksesuarları ile bunu belli etmeye çalışıyor. Gençler arasında özellikle sırt çantalarını, çeşitli yöntemlerle benzerlerinden ayırmak çok moda…

Eastpak Türkiye Distribütörü TES Konf. Ltd. Türkiye’deki Eastpak tutkunlarına bir sürpriz yaparak, çantalarını dünyaca ünlü graffiti sanatçısı Owen Phillips ile renklendirmelerine olanak sağlayacak.

Eastpask sadece bir çanta değil; sağlamlığın, sıra dışılığın, farklılığın bir simgesi olarak özellikle Avrupa’yı etkisi altına almış durumda. Aynı moda gün geçtikçe Türkiye’de de yayılıyor.

Bu modayı takip edenler 5-10 Eylül tarihleri arasında Bağdat Caddesi Sportworks, Kanyon Intersport, İçerenköy Boyner, İstinye Boyner ve Beyoğlu Neo Fly mağazalarında, eski veya yeni satın alacakları Eastpak’lerini, Owen Philips’in hünerli ellerine teslim edecekler.

Fatboyslim için de çalışmaları bulunan sanatçı Owen Philips ile ilgili detaylı bilgi ve çalışmalarından örnekler www.owenp.com adresinde…

Hiç yorum yok: